O Nama

Konačište “Grad“ smešteno je u samom centru Užica, na Trgu Svetog Save, u zgradi Gradskog kulturnog centra. Sa Crkvom Sv Đorđa, Etnografskim muzejom Jokanovića kućom, zgradom Gimnazije i Muzičke škole čini slikovitu ambijentalnu celinu. Mesto je idealno za boravak bilo da ste u gradu zbog poslovnih ili privatnih razloga jer je u  blizini svih administrativnih i kulturnih institucija i zabavnih sadržaja.

Konačište „Grad“ je otvoreno 2017. godine. Raspolaže sa osam smeštajnih jedinica, sa ukupno dvadeset ležajeva. Gostima je na raspolaganju i prostrani lobi u kome mogu prijatno provoditi vreme uz TV program ili dnevne novine i časopise koji su dostupni na recepciji i poslužiti se toplim napicima. Poseban pečat konačištu dala su dela užičkih mladih umetnika, učenika „Umetničke škole“ iz Užica, za koje će svet tek čuti.

Kako bi grad kao i ceo kraj ostao u najlepšem sećanju gostima koji borave u konačištu, nudimo i mogućnost organizovanja izleta, obilazak grada i okoline uz pratnju licenciranih turističkih vodiča po specijalnim cenama kao i sve potrebne informacije i promo materijal ukoliko su gosti zaintersovani da sami istražuju naš kraj.

Konačište „Grad“ nudi uslugu noćenja sa doručkom i uslugu polupansiona. Obroci se služe u najpopularnijim restoranima u gradu, „Palas“ i „Naša priča“, koji se nalaze na svega par koraka od prenoćišta. Bogati meni ovih restorana zadovoljiće potrebe i gostiju sa posebnim režimom ishrane.

Ljubazno osoblje Konačišta „ Grad“ izaći će u susret svim zahtevima gosta i time boravak učini što ugodnijim. Idealna lokacija, prijatan ambijent, komforan i funkcionalan smeštaj, uslužno osoblje opravdaće činjenicu da je Konačište „Grad“ najbolja preporuka za boravak i smeštaj u gradu na Đetinji.